A Little Space with a Big Impact!

Originally, this now stunning outdoor room featured an old garage roller door that could be viewed from the main lounge and kitchen area. It was also dark, damp and had a number of palm trees that encouraged bats, and was certainly not a space that you would want to spend any time in.The main request from the owners given to designer Steve Warner of OUTHOUSE design was to create a garden room that would feel modern, clean and had a visible feature with in it.

The owners sought a space to feel proud of when entertaining friends — as opposed to having to firmly shut the curtain to hide views of the garage door! There were a couple of small challenges that had to be overcome before the owner’s vision was realised however, mainly to do with the issue of parking and removal of the existing palm trees.

“The client wanted to ensure that if she would like to reinstate the off street parking, she could, so the garden was designed and constructed to specifically cater for this”.

View this Project here

 

2017-04-25T03:31:53+00:00May 31st, 2016|Garden Design|