Nook Street, Neutral Bay2018-11-27T10:00:51+00:00

Project Description

CATERING FOR THE FAMILY

Nook Street, Neutral Bay | Residential

ABOUT THE PROJECT

This small courtyard really didn’t feel inviting from the house, the deck was hot and exposed and the space lacked any sense of personality. This was all changed with a few simple, but well considered modifications.

Courtyard landscape design outdoor dining and bbq
Courtyard landscape design family dog
Courtyard landscape design garden edging

The deck was replaced with large modular pavers, a central raised garden bed was installed to support lush planting and a feature deciduous tree that creates all year round interest, whilst delivering the perfect evening focal point when up light. The BBQ was built in to form part of a seamless seating area that caters for the complete family.

Courtyard landscape design outdoor dining
Courtyard landscape design bbq and screening
Courtyard landscape design bbq area
Courtyard landscape design trees and beds
Courtyard landscape design outdoor inbuilt dining
Courtyard landscape design inbuilt seating
Courtyard landscape design overview
Courtyard landscape design drain integration
  • Before courtyard renovation
  • Before courtyard renovation
  • Before courtyard renovation
  • Before courtyard renovation
  • Before courtyard renovation