Project Description

A NATURAL WORK OF ART

Small Street, Woollahra | Residential

ABOUT THE PROJECT

Our green-thumbed client wanted a space that provided not just a visual link from indoors to out, but a work of natural art with colour, texture and seasonal change.

Colours and textures using planting
View of the garden with house in the background
Enclosed balcony with planting

With parking at a premium in the Eastern Suburbs, we needed to ensure their car could be parked when required but not act as a focal point from the house.

The installation of vertical screens did just the trick, offering both screening as well as structure to create our vertical artwork of foliage colour.

View of seating nook

Oversized modular tiles create the ideal hard standing: when the car is elsewhere, the tiled space serves as an outdoor setting and gathering space for friends and family.

View of the house through the screening
  • Before image
  • Before image